Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitboden
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 200 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver (optioneel)
Füllung und Fertigstellung
- 2 Blätter Gelatine
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 200 g Champagner, Prosecco oder Sekt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 - 200 g Trauben, hell, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1797 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Blaubeer-Biskuitrolle
5 Std.
Tortenboden
45 Min
Frankfurter Kranz
6h
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1 godz. 50 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Zimt-Biskuit-Rolle
45 Min
Aprikosen-Bienenstich
5 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Weihnachtliche Opernschnitte
1 godz. 50 min
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min