Legumes recheados

Legumes recheados

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
4 porções

Ingrediënten

  • abobrinhas (130 g cada)
    2
  • berinjelas (400 g cada)
    2
  • cebola branca (120 g cada)
    2
  • água
    500 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    10 g
  • farinha de rosca
    100 g
  • folhas de manjericão fresco
    10
  • ovo
    1
  • leite
    20 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porção

Eiwitten 9 g
Calorieën 1018 kJ / 243 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5.7 g
Koolhydraten 28 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...