Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 100 g massa curta seca e fina para sopas (ex.: fidelini)
-
250
g tomate, cortado em pedaços
of 250 g tomate pelado enlatado, em pedaços - 50 g extrato de tomate
-
2
c. chá cheia de caldo caseiro, de carne ou legumes
of 2 cubos de caldo (para 0.5 l) - ½ - 1 c. chá de cominho em pó, a gosto (optioneel)
- 800 g água
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet
Keine Bewertungen
Manjar de coco com calda de ameixas
4 Std. 35 Min
Galinhada
1sa 30 dk
Salpicão de frango
40 dk
Biscoito goiabinha
45 Min
Arroz e feijão tradicional
13sa 20 dk
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Creme de milho verde
25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Bolo de milho cremoso
45 Min