Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ziaren pszenicy, łuskanej (tzw. "na kutię")
- woda, wrząca, do zalania pszenicy
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 100 g migdałów, blanszowanych, całych
- 250 g maku
- 350 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 100 g rodzynek
- 200 g miodu, wielokwiatowego, płynnego
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1512.9 kJ / 361.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 23.3 mg
Alternatieve recepten
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Śledzie w sosie makowym
1h 30min
Kluski z makiem
40min
Wigilijna zupa migdałowa
35min
Karp na słodko w galarecie
7h 35min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13h
Pascha Wielkanocna
12 Std. 30 Min
Karp w migdałowej panierce
1h 40min
Korzenny śledź z jabłkiem
2h 30min
Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami
2h 30min
Śledzie w kożuchu
1h
Masa makowa
30min