Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g masła
- 400 g mleka
- 200 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 70 g brązowego cukru
- 1 szczypta soli
- 15 g skórki pomarańczowej, ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki
- 200 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 1 pomarańcza (ok. 250 g), podzielona na kawałki, do dekoracji
- Voeding
- per 8 sztuk
- Calorieën
- 9391 kJ / 2244.5 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 283.8 g
- Vetten
- 90.2 g
- Verzadigd vet
- 52.9 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 522 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Małdrzyki krakowskie
25 Min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 Min
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35 dk
Pudding ryżowy z wodą różaną, pistacjami i granatem
55 Min
Gofry belgijskie z bitą śmietaną i truskawkami
1 Std. 50 Min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 Min
Banany smażone w cieście
40 dk
Gofry a'la frittata
1 godz. 20 min
Pamoczka grodzieńska
5 Min
Racuchy na żółtkach z rodzynkami w rumie
1 Std. 40 Min
Placki z serkiem
45 Min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 Std. 10 Min