Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.7 688 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
6 porcji

Ingrediënten

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 4.2 g
Calorieën 1551.9 kJ / 370.7 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 57.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...