Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon ice cream
- 3 egg yolks
- 150 g white sugar
- 280 g pouring (whipping) cream
- 220 g full cream milk
- 100 g lemon juice (approx. 4-5 lemons)
Nut praline
- 60 g white sugar
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 125 g fresh raspberries, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.7 kJ / 371.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 27.8 mg
Alternatieve recepten
Pavlova
6h
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min