Apparaten en Accessoires
Lemon ice cream torte
Voorbereiding 15min
Totaal 48u. 40min
6 portions
Ingrediënten
Lemon ice cream
-
egg yolks3
-
white sugar150 g
-
pouring (whipping) cream280 g
-
full cream milk220 g
-
lemon juice (approx. 4-5 lemons)100 g
Nut praline
-
white sugar60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts2 tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh raspberries for decorating125 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1559.7 kJ /
371.4 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
40.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Wasabi mayonnaise
10min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Almond and pear tart
40min
Lemon tart
2u. 15min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1u.
Berry and red wine trifle
4u. 50min
Gluten free birthday sponge cake
1u. 10min
Gluten free sticky date puddings
1u. 5min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Easy coconut cake
1u. 45min
Almond shortcrust pastry
35min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3u.