Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 5 g salsa
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 150 g tomate cortado em pedaços
- 100 g água
- ½ c. chá de sal
Purés
- 290 g bebida de amêndoa
- 800 g batata-doce cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 800 g feijão-branco cozido escorrido
- 40 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papa de aveia com manga
15 min
O 1º puré de pescada
30min
A 1ª bolacha
20 min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Arroz de peru com nabiças
35 min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min
O 1º puré de carne
30min
Puré de maçã, pera e banana
15 min