Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g dyni, np. Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 700 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 15 g imbiru, świeżego korzenia, obranego, pokrojonego na kawałki
- 15 g papryczki chili, świeżej, pokrojonej na kawałki
- 500 g gruszek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 30 g masła
- 2 - 3 szczypty cynamonu, mielonego
- 80 g cukru
- 200 g wody
- 100 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka białej gorczycy, w ziarnach
- 1 łyżeczka ziarenek pieprzu mieszanego
- 3 goździki
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1114.2 kJ / 266.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 603 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30min
Pikle z ogórków z koperkiem
15min
Zapiekane pomidory faszerowane kaszą gryczaną
1h 10min
Sałatka szwedzka
3h 40min
Sałatka zimowa
1h 40min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2h 30 min
Hummus z dyni
1h
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Sałatka Waldorf
15min