Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 120 g gruszki, bardzo dojrzałej, miękkiej, pokrojonej na kawałki
- 20 g chrzanu, tartego, ze słoika
- 40 g borówek, np. leśnych, brusznicy, do mięs, ze słoika
- 20 - 30 g czerwonego wina, wytrawnego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 132.9 kJ / 31.8 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4h 45min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 Std. 30 Min
Orientalny chutney z moreli
1 Std. 30 Min
Gazpacho truskawkowe z kozim serem
15min
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2h
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 Min
Chutney śliwkowy
1 Std.
Sos cumberland
15min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 Min
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Pasztet
3h
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 Std. 15 Min