Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz à sushi
- 300 g de riz à sushi
- 850 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de saké
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 citron vert, zeste et jus
La garniture
- 6 feuille de nori
- 150 g de thon frais de qualité sushi, coupé en lamelles
- 1 avocat, coupé en fines lamelles
- 15 g de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- 3 pincées de fleur de sel
La vinaigrette au wasabi
- 100 g de sauce de soja
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.2 kJ / 445.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1384.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Naans au fromage
2h 25 min
Onigiris végétariens
2h
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45 Min
Sushis aux fruits
3 godz. 10 min
Sushis aux fruits
3h
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Sushi burger
12h
Makis de printemps mangue et avocat
45 Min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1h 45min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1 Std.
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12hod. 40min
Makis au thon
2h