Compatibele versies
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Robalo
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 1 robalo (1500 g aprox.)
Arroz
- 2 dentes de alho
- 40 g chalota
- 30 g azeite
- 500 g água
- 500 g champanhe
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 15 g avelã torrada
- 15 g pinhões torrados
- 15 g pistácio torrado
- 15 g amêndoa torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
- Eiwitten
- 87.3 g
- Koolhydraten
- 116.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1825.2 mg
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1sa
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1sa 30 dk
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2 Std. 30 Min
Pão sueco com salmão e couve marinada
2h
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35 dk
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 Std. 5 Min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3h
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1sa
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1 godz. 20 min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Borrego mediterrânico
10 Std.