Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 726 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Grießnockerl
30min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Gebackene Leberknödel
2h
Semmelknödel
50 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Leberreis
35 min
Leberknödel
55 min
Herzhafte Krautkrapfen mit Speck
1h 20min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Rehragout
1h 15 min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min