Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 60 g Rapsöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 500 g Quark
- 300 g Schmand, 24 % Fett
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 20 g Rapsöl
- 100 - 150 g Sahne zum Übergießen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2024 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Rohrnudeln
1 godz. 50 min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 godz. 50 min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Strudelgrundteig
45 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Quark-Kirsch-Auflauf
1 Std.
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min