Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cukru
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 370 g mleka
- 180 g mąki pszennej
- 50 g rodzynek
- masło klarowane, ilość do smażenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1841.7 kJ / 440.2 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 188.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jabłka w cieście
1 Std.
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 Std.
Racuchy z jabłkami
35min
Placki z serkiem
45min
Placki jaglane z jabłkami
30min
Małdrzyki krakowskie
25min
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35min
Naleśniki à la Suzette
55 min
Gofry a'la frittata
1 Std. 20 Min
Tosty francuskie z nutą pomarańczy i cynamonu (bez cukru)
1 Std.
Omlet biszkoptowy
10min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min