Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 jajek
- 75 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 50 g rumu lub innego alkoholu
- 100 g wody
- 20 biszkoptów lady fingers
- 1 szczypta soli
- 400 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 70 g mleka
- 50 g cukru pudru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3103.1 kJ / 741.7 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 46.4 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3h 20min
Ciasto na zimno z białą czekoladą
9 godz. 5 min
Czekoladowy sernik japoński
3 Std. 30 Min
Budyniowe ciasto na zimno z herbatnikami i czekoladową śmietaną
4h 30min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5h
Deser z solonym karmelem
1h
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8h 20min
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Markiza czekoladowa
2h 25min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Suflet lodowy z malinami
2h 40 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4h 30min