Pan blanco

Pan blanco

4.7 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
24 rebanadas

Ingrediënten

Tang zhong o water roux
  • 150 g de agua
  • 30 g de harina
Masa
  • 540 g de harina
  • 1 sobre de levadura seca instantánea
  • 60 g de leche en polvo
  • 210 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 10 g de sal
  • agua para barnizar
    leche, para barnizar
  • 1 cdita de ajonjolí

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 3.2 g
Calorieën 474 kJ / 113 kcal
Vetten 3.15 g
Vezels 0.93 g
Koolhydraten 18.02 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...