Apparaten en accessoires
Pan blanco
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
24 rebanadas
Ingrediënten
Tang zhong o water roux
-
150 g de agua
-
30 g de harina
Masa
-
540 g de harina
-
1 sobre de levadura seca instantánea
-
60 g de leche en polvo
-
210 g de agua
-
50 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
-
leche, para barnizaragua para barnizar
-
1 cdita de ajonjolí
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
474 kJ /
113 kcal
Vetten
3.15 g
Vezels
0.93 g
Koolhydraten
18.02 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PANADERÍA
60 recepten
Mexico
Mexico