Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di zucchero
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 2 tuorli
-
50
g di olio di semi di girasole + q.b.
of 50 g di burro fuso freddo + q.b. - 120 g di farina mix per dolci, come da capitolo Basi + q.b.
- 130 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 1 bustina di vaniglia in polvere, consentita da prontuario
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1u.
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3u.
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2u. 50min
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min