Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di zucchero
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 2 tuorli
-
50
g di olio di semi di girasole + q.b.
of 50 g di burro fuso freddo + q.b. - 120 g di farina mix per dolci, come da capitolo Basi + q.b.
- 130 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 1 bustina di vaniglia in polvere, consentita da prontuario
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pane veloce (senza glutine)
1 godz.
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min