Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g açúcar
- 1 c. chá de cacau em pó
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- 80 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo
- 5 g vinagre
Mousse
- 120 g natas
- 120 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g açúcar
- 120 g manteiga
Montagem
- 30 g amêndoa s/ pele
- 30 g pistácios
- 80 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bomba de chocolate branco e framboesas
3h 45 min
Semifrio de morango
6 godz.
Cheesecake de tomate
8h
Gelado de manjerona
8h
Gelado de pastel de nata
8h 30min
Floresta negra
1h
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30min
Molho de cacau
20min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4h 35min
Gelado de doce de leite condensado
14h
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Fofos com creme de laranja
1h