Apparaten en accessoires
Kruspriges Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
10 Portionen
Ingrediënten
-
Reismehl (alle Sorten)100 g
-
Buchweizenmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Hefe10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
-
Kartoffelstärke zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
393.9 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
636.3 kJ /
152.1 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen ohne Gluten: kompromisslos köstlich
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eier-Curry-Salat
1u. 30min
Vegane Orangen-Croissants
Geen beoordelingen
Hackbällchen in Tomatensauce
1u. 10min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3u. 30min
Vollkornbrot
5u.
Ruchbrot aus der Cakeform
3u. 40min
Feigensenf
1u.
Vanilleeis
12u.
Dinkelbrot
17u. 25min
Nussriegel
1u. 40min
Weiche Brötchen
1u. 45min
UrDinkel Brot
11u.