芦笋、西兰花和蘑菇烩饭

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1X2厘米片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 绿芦笋 切2-3厘米段
    100 克
    100 克 四季豆,冷冻
  • 西兰花, 切小朵
    150 克
  • 蘑菇 一切四
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (optioneel)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 611.1 mg
Eiwitten 10.4 g
Calorieën 1486.2 kJ / 356 kcal
Vetten 7 g
Vezels 11.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 71.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen