三文鱼菌菇烩饭

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1-2厘米小片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 新鲜综合菇类 切小块或段
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (optioneel)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克
  • 新鲜三文鱼块 切2-3厘米块
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 637.7 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 1963.2 kJ / 470 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 11.1 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 68.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...