Apparaten en accessoires
早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 人份
Ingrediënten
-
水 蒸煮用300 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
水 蒸蛋用100 克
-
盐1 小撮
-
新鲜菠菜 洗净沥干100 克
-
山药 去皮,切薄片120 克
-
白芝麻5 克
-
盐 调味用1 小撮
-
低脂牛奶250 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
596.8 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
1660.6 kJ /
358 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
43.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
轻松瘦身餐 第二辑
3 recepten
China
China