早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 人份

Ingrediënten

  • 蒸煮用
    300 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 蒸蛋用
    100 克
  • 1 小撮
  • 新鲜菠菜 洗净沥干
    100 克
  • 山药 去皮,切薄片
    120 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 调味用
    1 小撮
  • 低脂牛奶
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 596.8 mg
Eiwitten 23.4 g
Calorieën 1660.6 kJ / 358 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 43.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...