Pizza napoletana

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 porzioni

Ingrediënten

  • 450 g di acqua
  • 3 g di lievito di birra fresco (circa la dimensione di un pisello)
  • 320 g di farina tipo 00 (vedi consiglio) e un po di piu' per lavorare
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 200 - 220 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 200 - 250 g di mozzarella di bufala sgocciolata e tagliata a pezzetti (ca. 2 palline)
  • olio di oliva per irrorare
  • basilico, fresco per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 2271 mg
Eiwitten 45 g
Calorieën 4290 kJ / 1025 kcal
Vetten 32 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 147 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...