Hackbällchen-Auflauf mit Kartoffeln

4.6 304 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Cheddar in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Aprikosen, getrocknet, entsteint
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Hackfleisch zerzupft
    500 g
  • Ei
    1
  • Paniermehl
    30 g
  • Senf
    5 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    20 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt
    1
  • Chili-Bohnen aus der Dose (z. B. schwarze Bohnen von Rewe)
    400 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ - ¾ TL
  • Kartoffeln, festkochend
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 968 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2217 kJ / 530 kcal
Vetten 30 g
Vezels 8.3 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...