Apparaten en accessoires
薑味櫻桃巧克力餅乾
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
20 片
Ingrediënten
-
黑糖150 克
-
可可粉2 大匙
-
乾薑粉 (依個人口味調整)1 - 2 茶匙
-
肉桂粉 (依個人口味調整)½ - 1 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
奶油 切塊,室溫軟化85 克
-
油2 大匙
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉225 克
-
小蘇打粉1 ¾ 茶匙
-
櫻桃乾75 克
-
牛奶巧克力 一般市售巧克力,剝成塊狀75 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
207.6 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
629 kJ /
150.3 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
聖誕手做點心
5 recepten
Taiwan
Taiwan