Empanadas Chilenas de vitela

Empanadas Chilenas de vitela

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u. 50min
12 unidades

Ingrediënten

Recheio
  • cebola cortada em quartos
    400 g
  • óleo de girassol
    30 g
  • banha
    50 g
  • escalopes de vitela cortados em pedaços (1 cm aprox.)
    400 g
  • caldo de carne
    1 cubo de
  • colorau
    1 c. chá de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • pasta de chili (optioneel) vermelha
    2 c. chá de
Massa
  • banha
    100 g
  • água
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65
    500 g
Montagem e cozedura
  • ovos cozidos
    2
  • passas de uva
    48
  • azeitonas pretas
    12
  • ovo batido
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 160.6 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 1510.2 kJ / 361 kcal
Vetten 17.9 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 35.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...