Apparaten en accessoires
Slow Cooking Rotweinbirnen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)2 Stück
-
Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
12 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
1152 kJ /
583 kcal
Vetten
1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1060 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Zabaglione
15min
Spaghetti alla Nerano
30min
Mandeltarte
1u. 30min
Zitronensorbet
8u. 30min
Vegane Burger
1u.
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9u. 20min
Fruchtsorbet, schnell
10min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Geen beoordelingen
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1u. 30min
Vanille-Quark-Glacé
3u.