番茄蘑菇義大利麵

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    25 克
  • 蒜頭 切片
    1 粒
  • 培根丁 (optioneel) 約1 公分 寬
    100 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    80 克
  • 1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 乾辣椒碎 (optioneel) (依照個人口味調整)
    1 小撮
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
  • 600 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti)
    300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 803.2 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 60.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...