Apparaten en accessoires
番茄蘑菇義大利麵
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
橄欖油25 克
-
蒜頭 切片1 粒
-
培根丁 (optioneel) 約1 公分 寬100 克
-
新鮮蘑菇 切片80 克
-
鹽1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
乾辣椒碎 (optioneel) (依照個人口味調整)1 小撮
-
罐裝切碎番茄400 克
-
水600 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
803.2 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
60.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
信賴手工自製
33 recepten
Taiwan
Taiwan
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan