猪肉烩饭

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

  • 橄榄油
    40 克
  • 猪肩肉 切2-3厘米块
    200 - 250 克
  • 白葡萄酒
    60 克
  • 洋葱 切2-3厘米片
    75 克
  • 蒜头
    ½ - 1 瓣
  • 红甜椒 切2-3厘米片
    40 克
  • 青椒 切2-3厘米片
    40 克
  • 红椒粉
    ½ - 1 满茶匙
  • 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
    ½ 块
  • 意大利米
    150 克
  • 200 克
  • 2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1442.2 mg
Eiwitten 30.6 g
Calorieën 3102 kJ / 741 kcal
Vetten 34.9 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 68.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...