Apparaten en accessoires
炒姜饭
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
8 人份
Ingrediënten
-
无骨鸡腿肉 切块(2公分)150 克
-
麻油 另加 1 汤匙60 克
-
白胡椒粉1 少许
-
酱青 另加 1 茶匙20 克
-
蒜瓣4 个
-
新鲜姜 切成3公分块状80 克
-
蛋 稍微打散2 个
-
熟米饭 (参考贴士)550 - 600 克
-
鸡精粉10 克
-
青葱 切葱花,装饰用2 小支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
126 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
968 kJ /
231 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲人的家常菜
12 recepten
Internationaal
Internationaal