Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di salvia fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3141.1 kJ / 750.8 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 115.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 541 mg
Alternatieve recepten
Aperitivo al sedano (TM6)
10 min
Bimby® è casa: Straccetti di pollo con patate e carote
1 godz. 15 min
Bimby® è casa: Impasto e Crema Bimby®
1 godz. 15 min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1 godz. 15 min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1 godz. 15 min
Spaghetti di pere con crema al cioccolato
30 min
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15 min
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6 Std. 5 Min
Christmas Tree Tartlets
40min
Impasto per pane veloce
45 min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15 min
Spumone ai frutti di bosco
10 min