Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di salvia fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3141.1 kJ / 750.8 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 115.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 541 mg
Alternatieve recepten
Aperitivo al sedano (TM6)
10 Min
Bibita ACE (TM6)
6min
Impasto per pane veloce
45min
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15 Min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Bimby® è casa: Straccetti di pollo con patate e carote
1h 15min
Bimby® è casa: Impasto e Crema Bimby®
1h 15min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1h 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Spaghetti di pere con crema al cioccolato
30min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Geen beoordelingen
Ratatouille galette (TM6)
1 godz. 30 min