Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di salvia fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3141.1 kJ / 750.8 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 115.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 541 mg
Alternatieve recepten
Ciambella noci e caffè al Varoma
2h 30min
Succo di frutta (TM6)
10min
Impasto per pane veloce
45 min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1h 10min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1h 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Spumone ai frutti di bosco
10min
Aperitivo al sedano (TM6)
10min
Bibita ACE (TM6)
6min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30 min