Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa pistacjowa
- 250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- 300 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 2 szczypty soli
Ubijanie kremu
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 350 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 2 opakowania fixu do bitej śmietany
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1171.3 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 99.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biszkopt pistacjowy
4h
Krem limonkowy do tortów
55min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Żelka mango do tortów
3óra 25p
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72h
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Frużelina malinowa
10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h