Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 30 g masła
- 50 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 1 jajko
- 50 g wody
- 1 łyżeczka soli
Farsz
- 100 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 70 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 400 g topinamburu, obranego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- oliwa z oliwek, do posmarowania pierogów
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
Sos
- 50 g rukoli
- 100 g oliwy z oliwek
- 2 szczypty soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2683.2 kJ / 641.3 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułki maślane do burgerów
1h 20min
Ptysie z kozim serem, miodem i tymiankiem
2 Std. 30 Min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 Std. 30 Min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2h 10min
Drożdżówki Gibassier
2h 10min
Terrina z ziołową polentą
1h 50min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min