Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 30 g masła
- 50 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 1 jajko
- 50 g wody
- 1 łyżeczka soli
Farsz
- 100 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 70 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 400 g topinamburu, obranego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- oliwa z oliwek, do posmarowania pierogów
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
Sos
- 50 g rukoli
- 100 g oliwy z oliwek
- 2 szczypty soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2683.2 kJ / 641.3 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3u.
Cappellacci z dynią
2h
Pierożki shaomai
2h
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Drożdżówki Gibassier
2h 10min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 Std. 45 Min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Crumble po indyjsku
1h 20min
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1 Std. 5 Min
Pasta zhong
15 Min
Lassi z kiełkami
20 Min