Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brownieboden
- 65 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 55 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 80 g Zucker
- 65 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Kakao
- 1 Ei
- 25 g Milch
Belag
- 500 g Quark, 20% Fett
- 250 g Mascarpone
- 3 Eier
- 1 Dose gezuckerte Kondensmilch (400 g)
- 15 g Speisestärke
- 120 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 15 g Kakao
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1399 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 godz. 55 min
Brownie-Käsekuchen
2 Std.
Gefüllter Schokoladenkranz
5 Std. 40 Min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6h 30min
Triple-Chocolate-Muffins
50 Min
Cheesecake-Brownies
3 Std.
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Cheesecakes am Stiel
8 Std.
Cookie-Brownies
1 godz. 10 min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 Std. 30 Min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 godz. 30 min