Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 18 克 蒜頭
- 30 克 青蔥 ,切小珠
- 150 克 豬背油 ,粗絞,微凍
- 600 克 魚漿 ,(旗魚漿),微凍
- 6 克 鹽
- 18 克 糖
- 8 克 白胡椒粉
- 30 克 地瓜粉
- 1500 克 水
- Voeding
- per 1 顆
- Calorieën
- 384 kJ / 91.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 256 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Nessuna valutazione
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Nessuna valutazione
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Nessuna valutazione
韓式燒肉夾生菜
Nessuna valutazione
橙香地瓜肉桂捲
Nessuna valutazione
義大利鮭魚方餃
Nessuna valutazione
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Nessuna valutazione
當歸藥酒
Nessuna valutazione
西班牙國王餅
Nessuna valutazione
黑麥麵包
Nessuna valutazione
波蘭豬肉水餃
Nessuna valutazione
手撕高麗菜
20 λεπτ.