Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
橙香地瓜麵糰
- 40 克 奶油 ,多備一些抹油用
- 125 克 地瓜 ,去皮,切片約1 公分 厚
- 40 克 二砂糖
- 2 - 3 顆 柳橙
- 80 克 牛奶
- 1 顆 蛋
- 1 ¼ 茶匙 乾酵母粉
- 330 克 中筋麵粉 ,過篩
- ½ 茶匙 鹽
肉桂餡
- 55 克 黑糖
- 40 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
- 1 茶匙 柳橙皮屑
- 4 ½ 茶匙 肉桂粉
組裝和烘烤
- 40 克 核桃 ,剝碎
- 30 克 奶油
- 20 克 細砂糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1636.1 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 172.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
蔬菜冷湯麵
Geen beoordelingen
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
煙燻鮭魚抹醬
25 Min
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen