Glutenfrit middelhavsbrød

Glutenfrit middelhavsbrød

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
12 portioner

Ingrediënten

Dej
  • vand, lun
    400 g
  • sukker
    ½ tsk
  • gær
    40 g
  • glutenfrit mel
    500 g
  • psyllium husk
    2 tsk
  • olivenolie
    15 g
  • salt
    ½ tsk
  • olivenolie
    3 spsk
  • grønne oliven, uden sten
    100 g
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • soltørrede tomater i olie
    100 g
  • rosmarin, frisk kun nåle
    2 spsk
  • mozzarella skåret i små tern
    100 g
  • salt
    2 knivspidser
  • peber, stødt
    2 knivspidser

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 portioner

Natrium 4661 mg
Eiwitten 102 g
Calorieën 12978 kJ / 3102 kcal
Vetten 126 g
Vezels 87 g
Verzadigd vet 25 g
Koolhydraten 452 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen