Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 553 mg
Alternatieve recepten
Çilekli Tiramisu
6 Std. 20 Min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35 Min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 Min
Tempura Sebzeler
40 Min
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1h 30min
Vejetaryen Pizza
Brak ocen
Elmalı Sıcak Çay
40 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 Std. 15 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min