Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 553 mg
Alternatieve recepten
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 分钟
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
5 分钟
Elmalı Sıcak Çay
40 分钟
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Höşmerim
3 Std. 20 Min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 分钟
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1小时
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 分钟
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 分钟
Sotelenmiş Mantar
20 min