Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Voeding
- per 1 adet
- Calorieën
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 553 mg
Alternatieve recepten
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min
Kuru Fasulye
10 Std.
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Geen beoordelingen
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Acuka
10 min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Limonata (Pastane Usulü)
15min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20min