巧克力生乳捲(無麩質)

巧克力生乳捲(無麩質)

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
10 片

Ingrediënten

無麩質巧克力海綿蛋糕
  • 3 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    70 克
  • 30 克
  • 鮮奶油
    50 克
  • 香草精 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 蓬萊米粉
    40 克
  • 可可粉
    10 克
內餡和組裝
  • 鮮奶油
    200 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 柿子 去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾
    2 - 3 顆

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 片

Natrium 85.8 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 662.7 kJ / 158.4 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 12.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...