Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Eiwitten
- 76.7 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 19.6 g
- Natrium
- 58531.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Bannock Bread
45 Min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Grated Potato Pancakes
Pas d’évaluation
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Clam Boil
55min
Curry potato soup
35min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min