Apparaten en accessoires
Meat Stock Paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g
Ingrediënten
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
58531.4 mg
Eiwitten
76.7 g
Calorieën
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
19.6 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
57.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Durian Snowskin Mooncake
Geen beoordelingen
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Geen beoordelingen
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Geen beoordelingen
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Clam Boil
55min
Ube Halaya Jam
2u. 10min
Crisp Onsen Eggs
2u.
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Geen beoordelingen
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Lasagna Bolognese
3u.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min