Apparaten en accessoires
Meat Stock Paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g
Ingrediënten
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
58531.4 mg
Eiwitten
76.7 g
Calorieën
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
19.6 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
57.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Gula Melaka Kaya
35 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Keine Bewertungen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 Min
Tomato Chutney
20 Min
Frozen Yogurt Bark
6 Std. 10 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Stuffed Gnocchi
1 Std. 20 Min
Sambal Brinjal
40 Min