Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g

Ingrediënten

  • meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt
    150 g
  • red wine
    120 g
  • bay leaf, dried
    1
  • clove
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Natrium 58531.4 mg
Eiwitten 76.7 g
Calorieën 3202.8 kJ / 765.5 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 19.6 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 57.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...