Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Eiwitten
- 76.7 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 19.6 g
- Natrium
- 58531.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
All-in-one chicken Congee
35min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 Min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chilli Lime Sauce
5 Min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Cabbage soup
50min
Chicken Congee
1h 30min