Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
- 720 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 356.1 mg
Alternatieve recepten
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Pan blanco
3h 10 min.
Masa de pan básica
1h
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Brioche relleno de jamón y queso
45min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Panecillos artesanos
1h 30min
Pan de Viena con frutos secos
45min
Pan de Viena con chorizo
45min