Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
- 720 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 356.1 mg
Alternatieve recepten
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Medias noches al vapor
2h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Pan blanco
3h 10min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min