Revet gulerodssalat

Revet gulerodssalat

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portioner

Ingrediënten

  • gulerødder hele, trimmet og skrællet (ca. 1-3 gulerødder)
    600 g
  • skalotteløg skåret i halve
    25 g
  • bredbladet persille, frisk skåret i tredjedele, blade og stilke
    5 g
  • vindruekerneolie
    40 g
  • hvidvinseddike
    25 g
  • citronsaft
    20 g
  • sennep
    10 g
  • havsalt
    3 knivspidser
  • sort peber, stødt
    3 knivspidser

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 220 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 665 kJ / 159 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen