Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake Layers
- 300 g sugar
- 395 g unsalted butter, room temperature, in pieces
- ¼ tsp salt
- 1 tbsp vanilla extract, natural
- 6 large eggs
- 395 g cake and pastry flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 3 tsp food colouring, gel (½ tsp ea. purple, blue, green, yellow, orange and red dye)
Frosting
- 300 g white chocolate in pieces
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 680 g cream cheese, cut into pieces
-
60
g orange liqueur, any type
of 60 g orange juice - 100 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.6 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 188.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eastern European Brunch
1 Std. 30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17hod. 20min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Pizza rolls
1 Std. 45 Min
Chocolate cake pops
1 Std. 55 Min
Caramel Doughnuts
4h
Rainbow Cake
2h 45min
Croissants
16h
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min
Molten Lava Cake
45 Min