Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
腌制
- 1200 - 1500 克 猪颈肉 ,整条
- 5 克 干牛至叶 ,约1汤匙
- 5 克 香蒜粉 ,约1汤匙
- 5 克 孜然粉 ,约1汤匙
- 5 克 烟熏红辣椒粉 ,约1汤匙
- 5 克 辣椒粉 ,约1汤匙
- 2 - 3 克 黑胡椒粉 ,约1茶匙
烧烤酱
- 180 克 法国第戎芥末酱
- 130 克 番茄酱
- 50 克 苹果醋
- 80 克 红糖
- 50 克 生抽
- 3 - 5 滴 塔巴斯科辣椒酱 (optioneel)
- 15 克 香蒜粉
- 1 - 2 克 红辣椒粉 ,约1小撮
- 10 克 盐
烧烤与组合
- 8 个 汉堡餐包
- 适量 卷心菜叶 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2666 kJ / 637.2 kcal
- Eiwitten
- 49.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1711.7 mg