Compatibele versies
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g aluat pentru foitaj, gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt, cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine, descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.27 g
- Koolhydraten
- 35.46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45min
Unt Café de Paris
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40min
Bundt în trei straturi
1h 30min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Geen beoordelingen
Prăjitură cu morcovi, gătită la aburi
1h 35 min
Conopidă și anghinare cu brânză, la cuptor
1h 10min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1h
Șalău cu spanac, linguine și Beurre blanc
35 Min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h