Apparaten en accessoires
Bakcang Kacang Tanah
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u.
12 potongan
Ingrediënten
Persiapkan daun bambu
-
daun bambu besar30
-
minyak sayur sedikit
kacang rebus
-
kacang tanah mentah rendam dalam air garam selama 3 jam, tiriskan300 g
-
air1300 g
nasi ketan
-
minyak sayur80 g
-
kecap asin1 sdm
-
garam1 ½ sdt
-
gula20 g
-
beras ketan rendam selama 2 jam, tiriskan600 g
Merakit dan Memasak
-
air800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 12 potongan
Natrium
7658.2 mg
Eiwitten
134.9 g
Calorieën
19390.3 kJ /
4638.8 kcal
Vetten
221.4 g
Vezels
22.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
550.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bakcang
8 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2u. 25min
Pulut Pagi
4u. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1u. 35min
Pasta Ragout Sayur
Geen beoordelingen
Pasta dengan Sayuran
Geen beoordelingen
Nasi Ham Pakchoy
Geen beoordelingen
Bubur Vegetarian
35min
Bubur Sapi dan Jagung
35min