Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g pestek dyni
- 90 g sera, twardego, np. Bursztyna, Dziugasa, Grana Padano, pokrojonego na kawałki
- 300 g mleka
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 1 łyżeczka cukru
- 50 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 20 g soli
- 1 jajko, roztrzepane
- 2 łyżki soli gruboziarnistej, do posypania
- 2 łyżki kminku, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 643.1 kJ / 153.7 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1001.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)
14h
Świderki z makiem
2 godz. 10 min
Ślimaczki bazyliowe z serem edamskim i porem
2h 30 min
Chleb tygrysi
4 Std.
Wieniec orkiszowy
4 Std.
Kremowa zupa pieczarkowa
25 Min
Szybkie paluchy drożdżowe
35min
Zupa krem z dyni z curry
35min
Słonecznikowe bagietki
1h 10 min
Zupa krem z brokułu z grzankami
45 min
Pizzerinki z rumienionymi pieczarkami, serem tylżyckim i szynką
1 Std. 55 Min
Słodkie maślane rogale
2 godz. 10 min