Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g su
- ¼ küp yaş maya (10g), ufalanmış
- sıvı yağ, kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
- 350 g un, serpmek için ekstra un
- 150 g çavdar unu
- 100 g yoğurt
- 2 tk tuz
- 1 tk bal
- 1 tk kabartma tozu
- 2 yk elma sirkesi
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Baget ekmek
3h 45min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.