Apparaten en accessoires
Coroa Challah de Páscoa com sésamo e ovos coloridos
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
20 fatias
Ingrediënten
Massa de Challah
-
água450 g
-
açúcar100 g
-
fermento de padeiro fresco10 g
-
ovo1
-
farinha850 g
-
óleo de girassol mais q.b. p/ untar100 g
-
sal20 g
Montagem e cozedura
-
sementes de sésamo100 g
-
leite3 c. sopa de
-
mel2 c. sopa de
-
ovos cozidos coloridos4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 20 fatias
Natrium
8094.8 mg
Eiwitten
137.2 g
Calorieën
22775 kJ /
5443.4 kcal
Vetten
182 g
Vezels
37.5 g
Verzadigd vet
29.5 g
Koolhydraten
815.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Páscoa - Fora da caixa
10 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Feijão-verde e batata com vinagrete
35min
Waffles com molho de morango
40min
Bolo de tangerina
1u.
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1u. 50min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Bolinho de bacalhau
30min
Mini-rissóis de amêijoa
4u.
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4u. 30min
Pão Montanha Russa
30min
Manakish (pão za'atar)
2u. 40min
Palitos de queijo e sementes de abóbora
1u. 30min
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Geen beoordelingen